ALKOLUKKO AUTOON

Alkolukko valvottuun ajo-oikeuteen (Alkolukkoajokortti)

 

Me tarjoamme sinulle alkolukon asennettuna kilpailukykyiseen hintaan. Vain osa markkinoilla olevista alkolukoista on hyväksytty käytettäväksi valvotussa ajo-oikeudessa. Meiltä saat Dignitan AL-100 tai Lifesafer L250 alkolukot, jotka on Traficomin hyväksymiä alkolukkoja valvottuun ajo-oikeuteen. 

 

Autamme sinua mielellämme alkolukkoajokortin hakemisessa, jotta hakemuksen käsittely sujuisi mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti viranomaisten kanssa. Pyydä tarjous alkolukosta asennettuna alla olevasta painikkeesta.

PYYDÄ TARJOUS ALKOLUKOSTA ASENNETTUNA

ALKOLUKON VUOKRAUS


Mitä etuja alkolukon vuokrauksesta on sinulle – Miksi alkolukon vuokraus kannattaa?

 

  • Huoleton ja riskitön vuokraus. Sinun ei tarvitse huolehtia lainkaan laitteen toiminnasta ja sen takuusta.
  • Kiinteät kuukausikulut alkolukon käytöstä ilman yllättäviä kuluja.
  • Sertifioitu asennuspiste nopeaan ja takuunalaiseen asennukseen.
  • Kuukausikohtainen hinta sisältää alkolukon laitevuokran, teknisen tuen sekä  tilinavaus- ja laskutuskulut.
  • Auton nouto- ja palautuspalvelu
  • Muutoskatsastamme auton puolestasi
PYYDÄ TARJOUS ALKOLUKOSTA VUOKRATTUNA

Toimenpiteet alkolukkoajokortin hankkimisessa:

  1. Valvottua ajo-oikeutta kannattaa pyytää poliisilta heti tai viimeistään rattijuopumusasian käsittelyn yhteydessä tuomioistuimelta. Varmista aluksi Poliisilta, että sinulla on mahdollisuus saada alkolukkoajokortti. Poliisi antaa pyydettäessä lisätietoja alkolukkoajokortin hakemisesta.
  2. Hanki todistus lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattihenkilön luona käydystä keskustelusta (päihteiden käyttö). Todistus keskustelusta toimitetaan ajokorttihakemuksen liitteenä poliisille. Kun toimitat tarvittavat dokumentit Poliisille, niin he myöntävät sinulle väliaikaisen ajokortin.
  3. Alkolukon vuokrahakemuksen täyttäminen ja palauttaminen. Alkolukko on mahdollista myös ostaa. Tässä yhteydessä sovimme tarkemmin myös tarkemmin asennusajan.
  4. Alkolukon asennus ja auton muutoskatsastus. Valvottu ajo-oikeus alkaa, kun poliisi luovuttaa valvottavalle väliaikaisen ajokortin. Tuomioistuin vahvistaa valvotun ajo-oikeuden osaksi tuomiota sekä päättää valvotun ajo-oikeuden pituuden.

Mikäli aikomuksena on päästä mahdollisimman nopeasti takaisin autoilemaan, niin suosittelemme pyytämään valvottua ajo-oikeutta Poliisilta heti tapahtuman jälkeen. Tällöin on mahdollista saada “väliaikainen ajokortti” jopa muutamassa päivässä. Väliaikainen alkolukkoajokortti oikeuttaa kuljettamaan hyväksytyllä alkolukolla varustettua autoa.


Ota meihin yhteyttä ja annamme lisätietoja alkolukosta, valvotusta ajo-oikeudesta ja sen hankinnasta. 

                                           

viljami@mroservice.fi tai 044 025 0220

Lähetä tarjouspyyntö alkolukosta asennettuna

Lähetä meille tarjousta varten yhteystietoja, niin voimme tehdä tarkemman tarjouksen alkolukosta asennettuna autoosi. Kaikki jakamasi tiedot ovat luottamuksellisia ja pidämme huolen yksityisyydestäsi.